Dezbatere la Parlamentul Romaniei: „200 de ani de la primul rapt al Basarabiei de către Rusia. Impactul lui asupra istoriei românilor”

Ştiri multimedia
Imprimare PDF

Dezbatere la Parlamentul Romaniei: „200 de ani de la primul rapt al Basarabiei de către Rusia. Impactul lui asupra istoriei românilor” In organizarea Comisiei pentru Romanii de Pretutindeni a Senatului Romaniei, Fundaţiei Naţionale pentru Românii de Pretutindeni şi a Consiliului Naţional al Reîntregirii, având ca parteneri Platforma Civică “Actiunea 2012” şi Consiliul Româno-American, la Parlamentul Romaniei, la sala Constantin Stere, a avut loc miercuri, 16 mai, dezbaterea cu tema „200 de ani de la primul rapt al Basarabiei de către Rusia. Impactul lui asupra istoriei românilor”, transmite Romanian Global News.


La dezbatere au participa istorici, jurnalisti, analisti, parlamentari, reprezentanti ai autoritatilor, diplomati, reprezentanti ai societatii civile, studenti, de pe ambele maluri ale Prutului.
Dezbatere la Parlamentul Romaniei: „200 de ani de la primul rapt al Basarabiei de către Rusia. Impactul lui asupra istoriei românilor” Intreaga dezbatere a fost transmisa in direct pe internet de catre Privesc.eu si de Agentia de presa Romanian Global News pe pagina sa de web, peste 6000 de persoane urmarind dezbaterea in direct.

 

Dim lights Embed Embed this video on your site