La Universitatea Bucuresti s-a dezbatut despre cum se va reuni Basarabia cu Romania

Ştiri multimedia
Imprimare PDF

La Universitatea Bucuresti s-a dezbatut despre cum se va reuni Basarabia cu RomaniaMiercuri 26 octombrie 2011, in organizarea Centrului de Geopolitică şi Antropologie Vizuală a Universitatii Bucureşti, Centrului European de Studii in Probleme Etnice al Academiei Române, Fundaţiei Naţionale pentru Românii de Pretutindeni şi Platformei Civice “Acţiunea 2012”, la sala de consiliu a Faculăţtii de Sociologie a Universităţii Bucureşti a avut loc dezbaterea cu tema “Reunirea Basarabiei cu România, o soluţie românească la o problemă europeana”, transmite Romanian Global News.

 

 


La Universitatea Bucuresti s-a dezbatut despre cum se va reuni Basarabia cu RomaniaAu fost prezenti printre altii, senatorul Viorel Badea, Presedintele Comisie pentru Romanii de Pretutindeni a Senatului Romaniei, profesor univ. dr. Ilie Badescu, directorul Institutului de Sociologie al Academiei Romane, prof.univ dr. Radu Baltasiu, directorul Centrului European pentru Studii Etnice al Academiei Romane, Eugen Popescu, presedinte executiv al Fundatiei Nationale pentru Romanii de Pretutindeni, studenti, masteranzi si doctoranzi ai Universitatii Bucuresti, jurnalisti.

Puteti urmari intreaga desfasurare a dezbaterii prin intermediul colegilor nostrin de la privesc.eu, care au si transmis in direct intreaga dezbatere